Donații de alimente pentru micuții din grija DGASPC Constanța

Voluntarii LIONS CLUB CONSTANŢA s-au aflat, la sfârșitul săptămânii trecute, alături de micuții din grija Direcției Generale de Asistență Socială si Protecția Copilului Constanța cu o donație de alimente dedicate lor. Astfel, „leii” de la malul mării au oferit cu titlu de donație 396 de cutii de lapte Bebivita, 282 de cutii Lasagna pentru copii, 172 cutii lapte praf Hipp, 18 cutii lapte Hipp, 1745 de batoane de cereale, 71 de borcane piure Hipp, 216 cutii de iaurt și 732 cutii de suc fructe.

lions 02

Acțiunea face parte dintr-un amplu proiect național de distribuire de alimente pentru copii, demarat la inițiativa Clubului Lions București Decan și la care au aderat cluburi Lions din nouă județe ale țării. În cadrul aceleiași acțiuni, Lions Club Constanța a donat către Asociația „Dăruiește aripi” o cantitate de 37 de baxuri x 6 litri de lapte Bebivita, urmând ca Asociația să le distribuie după necesități.

Lions Club Constanţa a împlinit, recent, 28 de ani de activitate în voluntariat și este o organizaţie neguvernamentală, democratică, non-profit, necondiţionată politic şi religios. Scopul asociaţiei este pur filantropic şi altruist. Toţi membrii clubului activează ca voluntari, nefiind retribuiţi. Motto-ul leilor din întreaga lume este: Noi servim (We Serve).

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.