DONAȚIE: Jandarmii constănțeni au primit materiale de protecție

Asociația Sfinții Mihail și Gavril – Scutul Jandarmilor a efectuat, miercuri, o vizită la Constanța, la Inspectoratul de Jandarmi Județean și la Brigada de Jandarmi Mobilă „Tomis”. Cu acest prilej, reprezentanții asociației au oferit mai multe materiale de protecție – măști și viziere, jandarmilor care asigură ordinea publică în contextul aplicării ordonanțelor militare.

Potrivit prim-vicepreședintelui asociației, Orlando Culea, jandarmii constănțeni beneficiază, de astăzi, de 250 de astfel de materiale.

„Jandarmii se numără printre cei aflați în prima linie în această luptă și au nevoie de sprijinul nostru. Astfel de acțiuni am mai organizat zilele trecute la București, astăzi la Constanța și până la finalul săptămânii vom trimite materiale și echipamente la Suceava și Piatra Neamț. De asemenea, săptămâna viitoare vom trimite la Buzău”, a spus Orlando Culea, pentru TOMIS NEWS.

Comandantul Brigăzii de Jandarmi Mobilă „Tomis”, col. Constantin Dima, salută sprijinul oferit de asociație.

„Sunt 120 de măști de protecție și restul viziere. Măștile oferă protecție pentru respirație și pot fi spălate și reutilizate. Și vizierele pot fi utilizate o perioadă mai îndelungată, așa că nu vorbim de materiale de unică folosință. Le mulțumim colegilor care ne-au oferit acest sprijin”, a spus col. Dima, pentru TOMIS NEWS.

jandarmi 2

CITEȘTE ȘI:

Constănțenii, greu de lămurit cu Ordonanțele Militare: forțele de ordine au aplicat aproape 1.800 de AMENZI!

Zeci de jandarmi constănțeni donează sânge pentru semenii lor

Țuțuianu, la bilanțul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis”: „O meserie dificilă și, de foarte multe ori, misiunile lor nu sunt cunoscute”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *