Doliu la PNL: Marian Iordache, pe ultimul drum…

Marian Iordache, consilier județean din partea Partidului Național Liberal și fost primar al Medgidiei, a murit duminică seara. Iordache, în vârstă de 59 de ani, a decedat pe data de 13 septembrie în locuința sa. El s-ar fi înecat în timp ce mânca. Soția sa a încercat să-l ajute, la fel și unii dintre vecinii, dar nu a putut fi salvat.

Marian Iordache era consilier județean din 2016 din partea PNL. De asemenea, în ultimii patru ani a fost consilier al primarului orașului Cernavodă, Liviu Negoiță. Marian Iordache a fost primar al municipiului Medgidia tot din partea PNL între 2008-2016. El era şi pe lista de consilieri judeţeni a PNL la alegerile din 27 septembrie.

Vestea mutării fulgerătoare din această viață a domnului Marian Iordache a copleșit cu surprindere și mâhnire pe clericii, monahii și credincioșii care l-au cunoscut, din Arhiepiscopia Tomisului. Având viața împodobită cu ales nume, al Maicii Domnului, a demonstrat că este un vrednic fiu al acesteia, urmându-i cu credința și cu fapta. Potrivit Arhiepiscopiei Tomisului, Iordache a fost membru al Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Tomisului și apropiat credincios al Bisericii, atât pe linie instituțională, în calitățile oficiale pe care le-a deținut, cât și pe linie personală, fiind un suflet cald și empatic atât față de comunitatea pe care a condus-o și reprezentat-o cu demnitate și onoare, cât și față de aproapele.

„A fost o personalitate a municipiului Medgidia și a județului Constanța și un model de umanitate și rafinament. Oricine l-a cunoscut vedea pe chipul său un zâmbet plin de harismă, cu care te cucerea. Omenia cu care te întâmpina era un ospăț duhovnicesc, care îți dădea nădejde, pace și optimism. Deși a plecat brusc și dureros dintre noi, tuturor ne-a lăsat în suflet amintirea unui om blând, generos și implicat, dar și un dor nestins de a-l revedea. Îl vom purta permanent în rugăciunile noastre, atât din dragostea ce i-o datorăm, cât și ca recunoștință pentru că ne-a purtat cu drag în inima lui. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească întru Împărăția Sa Cerească, așezându-l în ceata drepților și a iubitorilor de oameni. Condoleanțe familiei și apropiaților, greu încercați în aceste clipe. Veșnica lui pomenire”, au precizat reprezentanții Arhiepiscopiei.

Slujba de înhumare va fi oficiată de către IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, mâine, 15. 09. 2020, la biserica „Sf.  Petru și Pavel” din Medgidia (catedrala orașului).  De la ora 8:00 ierarhul nostru va săvârși Sf. Liturghie, iar de la ora 11:00 slujba propriu-zisă de înhumare.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *