Doi dintre supraviețuitorii incendiului din Constanța, transferați la alte spitale, au murit

Doi pacienți transferați de la Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, după izbucnirea incendiului de săptămâna trecută, au murit. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 75 de ani, care fusese dus după incendiu la Spitalul Județean de Urgență Constanța. El avea și alte boli. Medicii spun că decesul nu a fost cauzat de inhalarea de fum, ci de situația medicală gravă în care era.

Anterior, prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, a confirmat pentru Digi24 decesul unui prim pacient în vârstă de 63 de ani, care fusese transferat la Spitalul de Pneumoftiziologie. Medicii de acolo spun că starea bărbatului era stabilă vineri, dar între timp starea sa de sănătate s-a agravat și a murit în această dimineață. Potrivit medicilor, decesul s-a produs din cauza infecției cu COVID și nu are legătură cu fumul pe care este posibil să-l fi inhalat în timpul incendiului.

În urma incendiului de vineri, 7 pacienți internați la terapie intensivă și-au pierdut viața. Alți 113 pacienți au fost transferați la alte spitale.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.