Doi ani și opt luni de închisoare pentru Navalnîi. Moment emoționant în sala de judecată: I-a desenat soției o inimă, din boxa condamnaților

Imediat după aflarea sentinței care îl trimite după gratii, Alexei Navalnîi a încercat, din boxa condamnaților, să o consoleze pe soția sa, aflată în sala de judecată. Mai întâi i-a zâmbit în timp ce a format o inimă cu ajutorul mâinilor, iar mai apoi a desenat inima și pe geamul boxei, scrie The Guardian. Jurnaliștii au surprins momentul emoționant de la procesul de marți, iar fotografia și clipul cu liderul opoziției care face semnul inimii către soția sa, au devenit virale pe rețelele sociale. După ce judecătorul a citit verdictul, Yulia, soția lui Navalnîi, și-a scos masca, a zâmbit deși avea lacrimi în ochi, a făcut cu mână și apoi a ridicat din umeri.

Nu fi tristă, totul va fi bine!”, a țipat Alexei Navalnîi după aflarea sentinței, în încercarea de a o consola pe soția sa, potrivit jurnaliștilor aflați la fața locului.

Navalnîi a fost condamnat marți la 2 ani și 8 luni de închisoare fiind acuzat că a încălcat termenii controlului judiciar, după o sentință cu suspendare din 2014 pentru delapidare. Soția lui Navalnîi s-a aflat în sala de judecată și a auzit sentința alături de condamnat, de avocații acestuia și de jurnaliști. După încheierea procesului, ea a refuzat să comenteze și a ieșit din sala de judecată, privind direct înainte.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.