DOCUMENTE Războiul dintre taximetriștii constănțeni și primarul Chițac ESCALADEAZĂ! „O să BLOCĂM bulevardele!”

O nouă ședință a Consiliului Local Municipal Constanța, un nou motiv de scandal. Regulamentul de taxi figurează pe ordinea de zi a ședinței stabilită pentru vineri, după mai multe luni de așa-zise consultări între taximetriști și Primăria Constanța. Nu s-au înțeles deloc, regulamentul este contestat vehement de taximetriști și nici nu vor să audă de forma actuală. Liderii de sindicate au mai multe reclamații cu privire la acest regulament, pe care îl vor retras de pe ordinea de zi.

Nu au luat mai nimic în calcul din tot ceea ce am sugerat noi, iar legislația este încălcată în mod flagrant. O să protestăm vineri, blocăm bulevardele, plecăm din Tomis Nord și până la Primărie… Au copiat practic vechiul regulament, nici măcar nu l-au citit, ca de exemplu apar acolo stații de taxi care sunt desființate… E ceva de nedescris”, a spus președintele Federației Naționale a Șoferilor din România, Lică Neagu, pentru TOMIS NEWS.

Lică Neagu l-a înștiințat deja pe primarul Vergil Chițac cu privire la acest protest, care va avea loc vineri. Între timp, Neagu s-a întâlnit miercuri dimineață cu cei de la USR, care i-au promis că vor solicita retragerea proiectului de pe ordinea de zi sau, dacă va fi menținut, vor vota împotrivă. De asemenea, în comisie, proiectul a primit aviz negativ! Tot astăzi, Lică Neagu s-a întâlnit și cu viceprimarul Ionuț Rusu, care i-a precizat faptul că nu va retrage proiectul de pe ordinea de azi. Astfel, vineri, între 9:00-12:00, 100 de taximetre vor protesta, pe traseul figurat mai jos:

WhatsApp Image 2021 07 27 at 23.52.55
WhatsApp Image 2021 07 27 at 23.53.07
WhatsApp Image 2021 07 28 at 02.13.01
WhatsApp Image 2021 07 28 at 02.13.21

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.