DOCUMENTE PROGRAMELE candidaților la șefia USRPLUS: Cioloș vrea să elimine atitudinile SECTANTE; Barna se laudă cu „concursuri fără pile”; Darău vrea… democrație

Cursa pentru șefia USRPLUS, care se dă între cei doi contracandidați care au cele mai mari șanse, Dan Barna și Dacian Cioloș, se anunță a fi una dură. Cei doi adversari și-au prezentat viziunile pentru reformarea partidulul. Culmea, în programul politic avansat de Dacian Cioloș se regăsesc reforme care ar urma să trasforme USRPLUS în ceea ce partidul le-a promis alegătorilor săi că este! Barna nu are un program, însă se laudă cu realizările guvernului, iar Irineu Darău vrea să readucă democrația în partid.

Programul lui Cioloș se axează pe transormarea USRPLUS într-un partid care promovează competența și performanța la guvernare, care transformă USRPLUS într-un partid moral, transparent  și responsabi. Același Cioloș anunță și că vrea să elimine complet atitudinile sectante din partid, cu referire la cei care nu agreează pluralismul opiniilor în rândul membrilor de partid. Cioloș vrea să se axeze și pe crearea de lideri pentru viitor.

Dacă Dacian Cioloș și-a asumat un document relativ amplu cu reforme, Barna s-a mulțumit să facă o sinteză a măsurilor luate de actuala guvernare, din care USR face parte, prezentându-le ca pe o garanție a competenței sale. Astfel, Barna și-a adjudecat măsuri precum includerea Roșiei Montane în UNESCO sau implementarea 5G.

Irineu Darău, cel de-al treilea candidat la șefia USRPLUS recunoaște că partidul a scăzut drastic în sondaje și spune că e necesar să fie luate măsuri urgente pentru revenirea în grațiile alegătorilor, dar și pentru readucerea democrației în partid, prin consultarea membrilor înaintea luării unor decizii cheie.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.