DOCUMENTE CNSU România pune Germania în ZONA ROȘIE, alături de SUA, Elveția, Polonia – Noua listă a țărilor cu risc emidemiologic

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința de astăzi, 11 noiembrie 2021, Hotărârea nr. 102 care prevede actualizarea listei țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență adoptă prezenta

HOTĂRÂRE:

Art.1 – (1) Se aprobă Lista cu clasificarea țărilor/teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată, prevăzută în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre, în vederea stabilirii persoanelor care sosesc în România din acestea și cu privire la care se instituie măsura carantinei.

(2) Lista prevăzută la alin. (1), intră în vigoare începând cu data de 14.11.2021, ora 00:00.

Art.2 – Se abilitează Ministerul Sănătății în vederea elaborării procedurii de administrare a testelor rapide antigen non-invazive efectuate din proba de salivă, care urmează a fi utilizate în unitățile de învățământ.

Art.3 – Prezenta hotărâre se publică în Monitorul Oficial al României Partea I și se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

3 comentarii la „DOCUMENTE CNSU România pune Germania în ZONA ROȘIE, alături de SUA, Elveția, Polonia – Noua listă a țărilor cu risc emidemiologic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *