DOCUMENT Vin RESTRICȚIILE la Constanța: Incidența în municipiu a trecut de 3 la mia de locuitori

Până sâmbătă, 25 septembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.187.773 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 657 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 7.676 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 143 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Constanța 173 de noi cazuri de infectare. Incidența pe județ este de 2,65. În privința municipiului reședință de județ, rata de infectare este de 3,16:

Termenul de convocare a CJSU pentru încadrarea municipiului la rata de incidență peste 3 la mia de locuitori este de 48 de ore, astfel că, cel mai probabil începând de duminică noapte se vor institui o serie de măsuri. Potrivit noilor reglementări, în localitățile în care rata de infectare este peste 3 la mie, dar nu depășește 6 la mie, devine obligatoriu certificatul verde COVID pentru anumite activități.

În cadrul ședinței CJSU de vineri a fost votată hotărârea nr. 130 care prevede constatarea încadrării în limitele de incidență cumulată la 14 zile mai mare de 3/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 4/1.000 de locuitori pentru U.A.T. Medgidia, respectiv constatarea încadrării în limitele de incidență cumulată la 14 zile mai mare de 4/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori pentru U.A.T.-urile Adamclisi, Chirnogeni și Topalu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “DOCUMENT Vin RESTRICȚIILE la Constanța: Incidența în municipiu a trecut de 3 la mia de locuitori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *