DOCUMENT Textul moțiunii de cenzură inițiată de USR-PLUS și AUR. Simion s-a dus peste Cîțu: „Sunteți un PUȘCĂRIAȘ! Cum este la PUȘCĂRIE?”

USR-PLUS și AUR au finalizat textul moțiunii de cenzură, iar împreună au suficiente voturi pentru a o depune. Cel mai probabil, documentul va fi depus chiar în această seară, la Senat. Textul moțiunii de cenzură pregătită de USR-PLUS și AUR:

AUR denunță modul în care Florin Cîțu folosește PNDL 3 pentru a-și asigura voturi în partid

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită Guvernului Cîțu să retragă proiectul de ordonanță de urgență privind PNDL 3 de pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de astăzi și să îl transforme în proiect de lege, pentru a putea fi formulate amendamente în Parlamentul României.

„Ideea de a aloca bani pentru dezvoltarea comunităților locale e bună, însă este nevoie de garanții. Trebuie să limităm cota financiară din obiectivul final la 3-5% pentru documentație, întrucât s-a furat mult în trecut pe studii de prefezabilitate și fezabilitate. De asemenea, proiectele ar trebui să fie în concordanță cu nevoile reale ale comunităților, și nu făcute doar pentru a bifa ceva. Nu în ultimul rând, un asemenea program ar trebui să urmeze și să fie complementar cu PNRR”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.

„Avem nevoie de dezvoltare rurală și programele guvernamentale în acest sens trebuie finanțate serios. Dar felul în care Florin Cîțu insistă acum pe acest PNDL 3 arată doar disperare politică pentru a acapara șefia PNL. Banii românilor trebuie să servească toți românii, inclusiv pe cei din satele unde nu sunt primari liberali”, a subliniat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

Simion s-a dus peste Florin Cîțu: Sunteți un pușcăriaș!

Copreședintele AUR, George Simion, s-a dus la conferința de presă a lui Florin Cîțu și l-a întrebat pe acesta cum este la pușcărie, dar și când va demisiona din funcția de premier.

Când vă dați demisia? Când demisionați, ați fost totuși în închisoare! Cum este să avem un premier pușcăriaș? Cum este la pușcărie?”, a spus George Simion.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.