DOCUMENT Raportul de activitate al fostului manager de la Boli Infecțioase. Calificativul FOARTE BINE, semnat de Ovanesian!

După lupte seculare, depășire intenționată a legii de către Primăria Constanța cu privire la emiterea raportului de activitate al fostului manager al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, Stela Halichidis și foarte mult balamuc pe plan politic, astăzi primarul de facto al Constanței, Felicia Ovanesian, strânsă cu ușa solicitărilor legale, a admis să transmită către TOMIS NEWS evaluarea comisiei care a gestionat raportul în cauză. Evident, președintele comisiei este city managerul Felicia Ovanesian, aceasta fiind șefa – mai mult sau mai puțin oficial – a tuturor direcțiilor și comisiilor din Primărie.

Amintim că la incendiul din 1 octombrie, primarul Vergil Chițac habar nu avea că i-a prelungit mandatul lui Halichidis. Premierul Florin Cîțu a avut declarații de presă la Palatul Victoria și a solicitat demiterea acesteia. De atunci, evaluarea a stat în sertarele din biroul lui Ovanesian, în mod total ilegal. Astăzi aflăm și de ce: Stela Halichidis a primit calificativul FOARTE BINE, cu prima semnătură de validare: Felicia Ovanesian!

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *