DOCUMENT PSD a redactat moţiunea de cenzură: Ciolacu anunţă negocieri cu toate partidele

Social-democrații anunță că au finalizat textul moțiunii de cenzură la adresa Executivului, intitulată „România eșuată. Recordul fantastic al guvernului Cîțu”. Marcel Ciolacu spune că va negocia cu parlamentari care nu sunt în PSD.

Am finalizat textul moțiunii de cenzură la adresa celei mai dezastruoase guvernări din ultimii 30 de ani. Este textul cu care vom pleca să negociem cu alți parlamentari față de cei PSD și textul pe care-l vom prezenta partenerilor sociali. Titlul moțiunii este /România eșuată. Recordul fantastic al guvernului Cîțu. Este o moțiune simplă care își propune să răspundă simpu, clar și documentat la câteva întrebări. (…) Eu sper ca la sfârşitul aceste moțiuni să scăpăm de acest guvern. Vom duce negocieri cu toţi cei dispuşi să voteze această moţiune, de la toate formaţiunile politice. Începem pe acest text finalizat să ducem negocierile. În cazul în care va trece moţiunea, îi anunţ pe parlamentarii PSD că va urma o sesiune extraordinară pentru votarea unui nou guvern„, a declarat Ciolacu.

PSD va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, iar dacă aceasta va trece, social-democrații vor solicita mandat să construiască noul Guvern, iar propunerea de premier va fi Alexandru Rafila.

În acest moment este o decizie a partidului, domnul Alexandru Rafila este propunerea de prim-ministru. Aceste lucruri le vom discuta în interiorul PSD. Am exclus colaborarea cu PNL, dar vom vorbi toate aceste lucruri după ce va trece moțiunea. Cred, totuși, că președintele Klaus Iohannis va intra în spiritul Constituției, dacă va trece moțiunea de cenzură.”, a spus Marcel Ciolacu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *