DOCUMENT PSD a depus plângere penală la DNA împotriva lui Florin Cîțu, Kelemen Hunor, Cseke Atilla și Dan Vîlceanu

PSD a depus o plângere penală la DNA împotriva lui Florin Cîțu, Kelemen Hunor, Cseke Atilla și Dan Vîlceanu pentru modul în care au fost distribuiți aproape un miliard de lei către primari. Cei de la PSD îi acuză pe Florin Cîțu, Kelemen Hunor, Cseke Atilla și Dan Vîlceanu de abuz în serviciu și grup infracțional organizat. Potrivit plângerii depuse la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, prin decizia privind alocarea unor sume din Fondul de Rezervă Bugetară la dispoziția Guvernului, pentru unele autorități locale, „făptuitorii au dispus alocarea arbitrară a peste 1.010.99 mii lei”.

PSD consideră că alocarea s-a realizat arbitrar și discreționar:

Criteriul avut în vedere a fost unul licit, și anume apartenența la o anumită entitate politică, nicidecum interesul public sau necesitățile financiare reale determinate de factori obiectivi, ci doar interesul unui grup restrâns de persoane”, scriu social-democrații în plângerea penală depusă la Parchetul General.

Guvernul a alocat miercuri peste 1 miliard de lei din Fondul de rezervă pentru proiecte locale, a anunțat Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA).

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.