DOCUMENT Federația Tinerilor din Constanța: „Se constată un DEZINTERES GENERAL față de siguranța elevilor din partea Primăriei”

Federația Tinerilor din Constanța, prezidată de Mihai Tănase și care reunește mai multe asociații ale tinerilor sau elevilor a prezentat vineri un raport privind… starea tinerilor din județ și municipiul reședință de județ. Potrivit FTC, raportul intitulat „Situația tinerilor din orașul Constanța în anul 2021” este o analiză succintă, bazată pe informații disponibile publicului larg, a principalelor aspecte definitorii ale vieții unui tânăr. De asemenea, raportul evidențiază succesiv o serie de domenii „care pot influența alegerea unui tânăr de a pleca sau rămâne în orașul Constanța, precum și măsurile pe care autoritățile publice locale le-au întreprins pentru a crește numărul oportunităților în fiecare din aceste domenii”.

„Din păcate, la nivelul Municipiului Constanța se constată un dezinteres general față de siguranța elevilor din partea autorităților. În ciuda solicitărilor repetate din partea unităților de învățământ, decidenții nu se apleacă asupra problemei și aleg să lase elevii în pericol, invocându-și propriile investiții în camere de supraveghere și alte sisteme care nu pot preveni pericolele”, se mai arată, printre altele, în raportul FTC:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.