DOCUMENT Conducerea Spitalului Județean Constanța, SCHIMBATĂ. Lupu (CJC) a numit un director interimar, fost șef la UNIFARM

După un mandat interimar de șase luni al Prof. Univ. Dr. Ioan Tiberiu Tofolean, la conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, prin dispoziția Președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a fost numit manager interimar Ionuț Cornel Ionescu.

„Implicarea managerială a domnului Prof. Univ. Dr. Ioan Tiberiu Tofolean, a avut un aport benefic în susținerea efortului, pe care personalul sanitar și nesanitar al instituției medicale, l-a avut în toată această perioadă extrem de dificilă. Misiunea domniei sale nu se încheie aici și avem încredere că profesionalismul și experiența sa îndelungată, se vor alătura eforturilor noului manager și ale CJC, pentru optimizarea actului medical din județul nostru. Martor al acestor lucruri este faptul că pe data de 13 mai 2021, domnul Prof. Univ. Dr. Ioan Tiberiu Tofolean, a deschis lucrările celui mai important eveniment stiințific național, în domeniul gastroenterologiei „Al 40-lea Congres Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie Digestivă”. Cu o bogată experiență în managementul sanitar, din care reamintim mandatul de manager și funcția de director economic al Spitalului Clinic CF Constanța, precum și experiența de director general al C.N. Unifarm SA, domnul Ionuț Cornel Ionescu, preia astăzi mandatul de manager interimar al SCJU Constanța. Noul manager va continua politica investițională a conducerii CJC care vizează atât reabilitarea cât și dotarea secțiilor din spital, având ca scop implementarea cu celeritate a măsurilor de creștere a încrederii populației în capacitatea instituției sanitare de a furniza servicii medicale de cea mai înaltă calitate”, au precizat reprezentanții CJC.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “DOCUMENT Conducerea Spitalului Județean Constanța, SCHIMBATĂ. Lupu (CJC) a numit un director interimar, fost șef la UNIFARM

  • luni, 21 iunie 2021 la 11:46
    Legătură permanentă

    Unul dintre cei mai mari excroci ai pandemiei care a pus Unifarm ul pe butuci, bisnita cu masti , morfina si aderal. Anterior a distrus spitalul CFR si a picat cu 5 puncte din 90 examenul la CAS Constanta. Dupa numire scandal mare la spitalul judetean pentru disparitia unor cantitati mari de morfina. A cautat cineva in apartamentul de pe strada Traian66 la bloc K2 ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.