DOCUMENT Cei „patru oameni obișnuiți” care i-au făcut partidul lui Dragnea: Unul din ei a fost parlamentar și a absolvit Academia Navală din Constanța

Partidul Alianța pentru Patrie, anunțat recent de Liviu Dragnea, a fost înregistrat oficial la tribunal în 19 mai. Fostul lider al PSD a anunţat că patru „oameni obişnuiţi” în colaborare cu fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu, sunt fondatorii noii formațiuni politice. Cei patru care au înființat partidul lui Dragnea sunt: Valentin Păduroiu, Marin Gheniu, Mariana Gheniu și Anca Maria Loghin. Codrin Ștefănescu a subliniat că cei patru nu au făcut niciodată politică:

Sunt patru oameni normali, simpli care nu au făcut niciodată politică. Nu au făcut politică, nu au fost membri de partid. I-am rugat pe patru oameni normali care îmi sunt prieteni. Doi pensionari care nu au nici măcar cont de Facebook, doi oameni super normali”.

În realitate, pe lângă cei doi pensionari, unul dintre ei a făcut politică. Valentin Păduroiu – născut în 1961 – a fost deputat PRM în mandatul 2000 – 2004, reprezentant al județului Sălaj. Păduroiu a fost membru PRM până în mai 2001 iar din septembrie 2001 a trecut la PSD. În cadrul activității sale parlamentare, Valentin Păduroiu a fost membru în Comisia pentru politică economică, reformă și privatizare și în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Coreea și Republica Bulgaria. De asemenea, acesta a absolvit Academia Navală din Constanța, în 1984, specialitatea Mecanică:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „DOCUMENT Cei „patru oameni obișnuiți” care i-au făcut partidul lui Dragnea: Unul din ei a fost parlamentar și a absolvit Academia Navală din Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *