DOCUMENT #AvețiÎncredere că amiralul face Constanța PRAF! Chițac ÎNCHIDE barurile de pe plajă la… 20:00!

Sezonul estival bate la ușă. În timp ce grecii sunt în pregătiri serioase, iar bulgarii ajung să ofere și nopți gratuite, românii se pregătesc de întoarcerea în comunism. Constănțenii, mai exact, cărora primarul Vergil Chițac le propune Regulamentul privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța, o altă trăsnaie după celebrul Regulament al parcărilor. Denumirea în sine se adresează operatorilor economici, astfel că cetățenii în general evită să-l abordeze din scoarță în scoarță. Ceea ce propune însă acest Regulament – aflat în dezbatere publică până pe 9 aprilie – ține de pasul de defilare spre dileală în stare pură.

Ca să intrăm în fondul problemei, primarul municipiului stabilește că la ora 20:00 toate barurile situate pe plajă se vor… închide. De asemenea, comerțul de tip street food dispare complet, întrucât va fi permis doar în cadrul unor festivaluri/târguri de amploare. Având în vedere faptul că Primăria Constanța nu are nici un calendar de evenimente, nu vom avea nici târguri de amploare și nici comerțul specific:

1

În privința stațiunii Mamaia și a Satului de Vacanță, primarul Chițac insistă să trimită turiștii (dacă vor mai fi anul acesta) și constănțenii la supermarket, întrucât:

2

La capitolul Condiții de funcționare a teraselor se întrezărește falimentul HoReCa în zonele centrală și peninsulară ale orașului:

3

Întrucât o bucurie nu vine niciodată singură, taxa PSD de promovare turistică este la fel de valabilă și obligatorie și în guvernarea PNL:

4

Ca motivație, prin acest Regulament, se urmărește optimizarea strategiei de dezvoltare a activităților comerciale pentru îmbunătățirea calității turismului prin desfășurarea unui comerț civilizat:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

4 comentarii la „DOCUMENT #AvețiÎncredere că amiralul face Constanța PRAF! Chițac ÎNCHIDE barurile de pe plajă la… 20:00!

 • marți, 6 aprilie 2021 la 16:47
  Permalink

  Pe litoral este o tiganie organizata de tip mazare -fagadau.plaja trebuie sa fie libera de dughene ,barurile si discotecile sa se construiaca izolate fonic si cit mai departe de camera turistului.nu mai vrem samsari economici.Vrem curatenie si liniste.Derbedeii certati cu legea sa plece in China,Rusia ,sau Corea de Nord.TIneretul sa se civilizeze.Nu vrem drogati sau betivi!

  Răspunde
 • marți, 6 aprilie 2021 la 10:57
  Permalink

  Paienjenisul cablurilor de comunicatii de pe stalpii de ectricitate/iluminat public, oare cand va disparea? Cand aceste cabluri vor fi amplasate subteran? Acum ar putea fi o ocazie buna! Cand va artata Constanta ca un oras adevarat european?!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.