Dobre (PRO România), pesimist: „Nimeni nu va răspunde pentru momentul în care vaccinurile NU vor veni în România, așa cum Orban nu a răspuns pentru nimic”

Deputatul constănțean al PRO România, candidat pentru Camera Deputaților, Mircea Dobre, a precizat luni seară în cadrul unei emisiuni televizate că guvernul Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis nu sunt capabili să gestioneze depozitarea vaccinurilor anti-covid din momentul în care acestea vor veni în România. Șeful statului a anunțat luni seară că există deja o strategie în acest sens, însă Dobre a arătat că respectiva strategie se va dovedi a fi un fiasco și, ca de obicei, guvernanții nu vor răspunde cum nu au răspuns pentru nimic.

După cum a demonstrat actualul Guvern, nu a putut să facă o testare în masă a populației, de fapt a refuzat-o. Era cel mai important lucru pentru populația României și era cel mai la îndemână. În privința vaccinării… după cum au spus producătorii de vaccinuri sunt niște etape speciale, cum ar fi partea de depozitare la – 80 de grade. Vreau să văd cum iese… de la președintele României în jos, să ne spună capacitatea de depozitare a României la – 80 de grade pe toată suprafața României. (…) Capacitatea de depozitare la congelare la – 80 de grade nu există. Capacitatea pe zona asta este foarte mică și este dificil de împărțit vaccinurile atunci când vor veni. Cei de la guvernare spun de sfârșitul lui decembrie, ei tot timpul anunță înaintea Comisiei Europene… Sunt cu un pas înainte… De fapt, de fiecare dată au fost în spate cu vreo 10 pași, începând cu testarea! Nu respectăm recomandările OMS sau interpretăm după cum dorim. Nimeni nu va răspunde pentru momentul în care vaccinurile nu vor veni în România, cum de altfel nu au răspuns pentru nimic”, a spus Mircea Dobre.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *