Spread the love

Președintele PSD și liderul Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat joi că ia în considerare depunerea unui proiect de lege în Parlament pentru amânarea alegerilor generale, programate pentru 6 decembrie. El a afirmat că nu-l interesează absolut deloc părerea președintelui Klaus Iohannis, care a spus că nu vede „oportună amânarea alegerilor parlamentare”.

Proiectul de lege a fost depus vineri, dar nu din partea PSD, ci din partea unui fost deputat USR! La Senat a fost înregistrată vineri, 2 octombrie, o propunere legislativă pentru stabilirea datei alegerilor parlamantare. Data propusă este 14 martie 2021. Iniţiatorul este deputatul independent Adrian Dohotaru, fost membru USR. Detalii, AICI!

Cei de la PRO România consideră că alegerile parlamentare trebuie amânate, însă nu se va întâmpla acest lucru pentru că PNL vrea să își salveze capitalul politic și, după cum au tot transmis guvernanții în ultima vreme, bugetul pe 2021 trebuie făcut de viitorul Executiv. Totodată, coordonatorul organizației județene, deputatul Mircea Titus Dobre, ne-a precizat că PSD doar țipă de pe margine și nu își dorește cu adevărat amânarea acestor alegeri:

Este și normal că trebuie amânate! Avem peste 2.000 de infectați pe zi! Este mai mult decât corect. Așa cum ne-au obișnuit cei din PNL, nu se va întâmpla așa ceva… Nu se va întâmpla pentru că, așa cum a zis domnul Cîțu, bugetul va fi făcut de viitorul Guvern! Și ca să nu anunțe de acum măsurile de austeritate vor organiza alegerile parlamentare. PSD doar țipă de pe margine, după cum știm tot PSD le-a votat guvernul, toate proiectele, tot ce a vrut PNL… La alegerile locale, totul s-a desfășurat OK, s-a păstrat distanțarea fizică, nu s-a înghesuit lumea. Problema cea mai mare este faptul că o să avem prezență și mai mică la vot, deși la locale am avut vreme frumoasă… Nu știm cum va fi în 6 decembrie, dar cald nu va fi! Pe PNL nu îi interesează nimic de sănătate, doar să își salveze ei capitalul politic! Să vedem ce se întâmplă la Educație… Ce au făcut în șase luni, din martie?”, a spus Mircea Dobre, pentru TOMIS NEWS.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *