Dobre (PRO România), către Băsescu: „Nu mai mințiți oamenii și recunoașteți blatul cu PSD la Constanța”

Europarlamentarul PMP, Traian Băsescu, a arătat, sâmbătă, faptul că dreapta se pregăteşte pentru eşec. Întrucât partidele de dreapta au dificultăți în a găsi numitorul comun pentru alegerile locale, Băsescu a făcut un apel în al 12-lea ceas către liderii PNL, USR și PLUS să nu dea PSD ocazia să-şi marcheze revenirea printr-o victorie.

„Dreapta se pregăteşte pentru eşec! Alegerile locale se apropie vertiginos şi nimeni nu are iniţiativa realizării unor alianţe pentru a contracara efectul favorabil pentru PSD al alegerilor într-un singur tur. PNL urmează să-şi valideze zilele acestea candidaţii la funcţiile de primar, USR a început să-şi anunţe candidaţii la sectoarele Bucureştiului, iar PMP încearcă inutil să găsească formule prin care să-i convingă pe liberali că alianţa trebuie să funcţioneze şi dincolo de alegerea lui Nicuşor Dan. Se pare însă că orgoliile şi lipsa de viziune vor face din dreapta românească o victimă sigură a alegerilor locale, dând PSD ocazia să-şi marcheze revenirea printr-o victorie. Incapabili să pună interesele dreptei în ansamblul ei deasupra propriilor orgolii şi interese, Orban, Cioloş şi Barna par hotărâţi să sacrifice şansa candidaţilor comuni în favoarea unor liste de candidaţi cenuşii, lipsiţi de valoare şi cu mici excepţii, fără nici o şansă de a câştiga primăriile pentru care candidează. Câştigarea de către PSD a alegerilor locale le va crea o excelentă platformă pentru legislative. Liderilor partidelor de dreapta nu le lipsesc soluţiile legale şi politice pentru a câştiga alegerile locale, ci le lipseşte voinţa şi mintea. Este al 12-lea ceas. Orban, Barna, Cioloş, Tomac, faceţi ceva!”, a transmis Băsescu.

CITEȘTE ȘI:

Anunțul liderului PMP l-a iritat din cale afară pe deputatul constănțean al PRO România, Mircea Titus Dobre, candidat al partidului pentru Primăria Constanța, care îl acuză pe europarlamentar de ipocrizie, întrucât PMP are, la Constanța un blat cu PSD.

„PMP are un protocol perfect funcțional cu PSD, încă din 2016. Cel puțin la Constanța, despre care știm deja, pentru că există documentul parafat de cele două partide și alianța PSD-PMP funcționează perfect: hotărârile consiliului local inițiate de PSD nu pot trece fără cele 3 voturi ale celor de la PMP. Același lucru se întâmplă în cadrul Consiliului Județean, unde actualul președinte PMP Constanța ocupă poziția de vicepreședinte al instituției, cu ajutorul PSD, care are 16 consilieri județeni și cei 3 ai PMP (19 din cei 37 de consilieri județeni). Alegerile locale se apropie vertiginos şi aici nu pot fi de acord cu domnul președinte Traian Băsescu. (…) Când ai alianță cu PSD, pe bază de protocol perfect funcțional, ce altă alianță mai aștepți? Alianța PSD-PMP se dorește și după alegerile locale așa că, domnule Băsescu, nu mai mințiți oamenii și deveniți măcar o dată bărbat politic și recunoașteți blatul cu PSD la Constanța”, a transmis deputatul Dobre.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *