Dobre (PRO România): „Bolșevicii de la PNL anulează voucherele de vacanță!”

Deputatul constănțean al PRO România, Mircea Dobre, a transmis marți faptul că, de la 1 ianuarie 2021, voucherele de vacanță ar putea fi îngropate de guvernul PNL. Voucherele de vacanţă ar putea dispărea complet din România, aceste tichete fiind proiectul lui Dobre din 2017 – 2018, când era ministrul al Turismului, iar deputatul a subliniat că numai bolșevicii distrug mediul privat:

PNL anulează orice posibilitate de a se mai acorda vouchere de vacanță, de la 1 ianuarie 2021. M-am zbătut pentru introducerea lor, în 2017, am obținut-o, chiar dacă bătălia pe care am dus-o atunci, pentru a sprijini turismul românesc și economia României m-a costat scump. Acum, împreună cu echipa #PRO #România, am încercat, de la începutul anului, să introducem acele amendamente în lege care să facă posibilă acordarea voucherelor și de la 1 ianuarie 2021, dar și creșterea valorii lor, precum și extinderea la mediul privat, cu posibilitatea de a se deduce cheltuielile.Am fi obținut o industrie a ospitalității prosperă, un popor relaxat și mulțumit, care se poate bucura de vacanțe în România, toate acestea ducând la o creștere economică în țara noastră, prin întărirea afacerilor din turism și a celor conexe – adică tot ce înseamnă transport și furnizori, dar și mici afaceri locale din zonele turistice.Toate acestea sunt eliminate de PNL, în cel mai pur stil comunist, prin blocarea mediului privat. Probabil au uitat că liberalismul presupune susținerea afacerilor private. În timp ce noi, PRO România, ne zbatem să obținem modificările legislative pentru întărirea afacerilor din mediul privat și a economiei României, tocmai ei, care se declară liberali, distrug, prin toate mijloacele, mediul privat dar conducerea PNL a comisiei de industrii, din care fac parte, a bagat proiectul de act normativ in sertar. Lupta aceasta nu este politică. Este o luptă împotriva României. O luptă împotriva afacerilor din mediul privat și împotriva poporului român, dusă în acest fel, este un război declarat nouă, tuturor românilor, și României – despre care, dacă ați fost atenți, unii membri PNL au ținut să declare, în mai multe rânduri, că va deveni, inevitabil, stat falimentar. Nu-i pot numi liberali, pentru simplul motiv că arată, la fiecare pas, că sunt bolșevici! Doar bolșevicii distrug mediul privat, în mod deliberat”, a transmis deputatul Dobre.

123680525 987764198387893 6343382833658246638 o
123730210 987764201721226 6098320646518252350 o

Tichetele de vacanță au fost introduse pentru prima oară în România în anul 2018, iar de atunci toți angajații statului au beneficiat de acestea în fiecare an, iar numărul românilor care s-au putut bucura de ele a crescut treptat. Voucherele de vacanţă pot fi utilizate pe baza actului de identitate numai pentru achiziționarea de servicii turistice de la unitățile afiliate. Are perioadă de valabilitate de un an de la data alimentării suportului electronic, fără a se înțelege că aceasta este perioada de valabilitate a suportului electronic.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *