Dobre (PRO România): „Anunțăm CANDIDAȚII la Primărie și Consiliul Județean pe 22 ianuarie. Avem ca obiectiv 15-20% la alegerile locale”

La final de an, reprezentanții PRO România se gândesc la luptele politice din 2020. Vom avea încă două runde de alegeri, locale și parlamentare și, cel puțin la nivelul județului Constanța, nu va exista o colaborare pe stânga. Astfel, PSD și PRO România vor merge separat la localele din primăvară, intenția coordonatorului județean al PRO România, deputatul Mircea Titus Dobre, fiind aceea de a bifa încă o legitimare politică.

CITEȘTE ȘI:

Cu liste proprii și complete pentru alegerile locale, deputatul Dobre ne-a precizat faptul că obiectivul stabilit este de cel puțin 15%.

„În calitate de coordonator al organizației județene PRO România, pot să spun că în 2020 trebuie să avem un scor cât mai bun la alegerile locale și parlamentare, considerăm că ne situăm undeva la 15% poate în anumite situație să ajungem la 20%, dar 15% la nivel de județ – targetul propus pentru alegerile locale. La Constanța, nu avem nici o discuție despre nici o alianță (cu PSD – n.r.), pe 22 ianuarie anunțăm candidatul la Primăria Constanța și candidatul la Consiliul Județean Constanța, vom avea regionala aici și cei doi candidați vor fi anunțați de Victor Ponta. (…) Dezamăgiri pe 2019 nu pot să spun că am avut… ținând cont de faptul că am trecut de două scrutinuri naționale în care ne-am legitimat cu un scor bun. Acest partid a luat naștere în toamna 2018, de atunci s-au făcut structurile și după aproximativ șase luni să iei 7% și să dai doi europarlamentari, cred că este un bazin electoral important pentru orice partid aflat la început. Unul dintre europarlamentari s-a întors în PSD, asta e, nu e un capăt de țară, eu zic de exercițiul trecut de un partid politic. În general nu pot să zic că am avut dezamăgiri în politică, poate în calitatea de parlamentar și ca fost ministru. Drept dovadă, am lăsat Legea turismului în decembrie 2017, nici acum nu a ajuns să fie dezbătută în Parlament. De doi ani… Plus alte proiecte care sunt în derulare, proiecte blocate de guverne…”, a spus deputatul Dobre, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *