Dobre (PRO România): „Am votat un om care poate fi un președinte pentru toți românii, nu pentru interesul lui sau al unui partid”

Deputatul constănțean al PRO România, Mircea Titus Dobre, a votat, duminică, la școala generală nr. 14 din Constanța. Încă de la 7 dimineața, Dobre și-a exercitat dreptul cetățenesc și ne-a precizat faptul că se bucură de prezența mare a românilor la votul de astăzi.

CITEȘTE ȘI:

„Am votat cu speranța că la conducerea țării poate să vină un om care, într-adevăr, va fi un președinte pentru toți românii și nu un președinte care să fie pentru un interes al lui sau al partidului din care face parte. Prezența mare este de bine pentru tot ce înseamnă democrație, prezența este foarte importantă și ne arată clar că românii au înțeles un lucru: trebuie să se prezinte la vot și să își îndeplinească această obligație morală. Orice partid crede și dorește să obțină un rezultat cât mai bun, pentru că o prezență cât mai mare la vot îi și certifică și îi dă dreptul să aibă anumite puncte de vedere asupra a ceea ce vor să facă pe viitor. Sigur, trebuie să înțeleagă asta și cei care primesc votul, mulți nu înțeleg…”, a spus deputatul Dobre, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *