Dobre, despre Teodorovici: „El știe că nu poate să obțină voturi. Se afirmă ca luptător pentru PSD, este de fapt un fals!”

Deputatul constănțean al PRO România, Mircea Titus Dobre, l-a măscărit pe ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici. Dobre consideră că fostul său coleg din PSD că nu poate să dea rezultatele așteptate nici în domeniul finațelor publice, nici ca membru de partid.

„Împăratul Nero de la Finanțe se bucură de realizările lui” este titlul unui text al lui Dobre, în care explică mai multe aspecte privind activitatea administrativă și politică a lui Teodorovici.

„Intrat în politică pe ușa din dos, Orlando Eugen Teodorovici demonsterază fără întrerupere că ar sacrifica România cu ochii închiși, doar pentru a ajuta partidul să greșească. Altfel nu se poate explica de ce neagă vehement orice argumentare logică, ducând și țara în prăpastie, dar și partidul care l-a primit pe cale nenaturală, ca pe un specialist de la care se așteptau rezultate pozitive. Din nefericire, Orlando Teodorovici a demonstrat, la fiecare pas, că nu poate să dea rezultatele așteptate nici în domeniul finațelor publice, nici ca membru de partid. Poate că a uitat actualul ministru al Finanțelor că în luna mai 2012 devenea consilier al premierului Victor Ponta pe care acum îl atacă, doar pentru a-și atrage simpatia partidului, negând evidența. Astăzi, vechiul funcționar se simte om politic și ne vorbește despre politică, dar o politică ce nu mai ține cont de consecințele unor decizii dezastruoase. Pare să fi uitat și colegii lui de partid că în anul 2016, când Liviu Dragnea i-a spus să candideze la una dintre primăriile de sector din București, Orlando Teodorovici a refuzat. De ce? Pentru ca el știe că nu poate obține voturi. Își cunoaște slăbiciunile și, tocmai de aceea, îi lasă pe alții să se lupte pentru poziția lui, demonstrând că îi poate sacrifica, după ce-și atinge scopul. Dar Orlando Teodorovici e politician. Poate suferă de amnezie domnul ministru de Finanțe, cum se pare că și colegii lui de partid au uitat că tot el îi ataca, în 2017, fiind frustrat că nu primise un post de ministru. El, cel care deja nu mai putea trăi fără funcție publică, fusese omis de pe lista miniștrilor, iar așa ceva nu le-a putut ierta colegilor lui, pe care i-ar trata oricând la fel ca-n 2017, dacă din nou ar rămâne fără funcție. De fapt, el se poate considera colegul celor din PSD doar o dată la patru ani, când trebuie să-și mai ia un mandat de parlamentar. În 2012 a fost ales în Buzău, iar în 2016 a fost ales în Tulcea – deși nu a locuit niciodată în acele județe. În așteptarea viitorului mandat de parlamentar PSD, Orlando Teodorovici e în stare să greșească oricât de mult, numai pentru a ieși în evidență prin lupta contra adversarilor, iar Victor Ponta pare a fi exact ținta care-l ajută să se afirme ca luptător pentru PSD. De fapt, este un fals”, a spus Mircea Titus Dobre.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *