DNA a descins în Portul Constanța. Percheziții care vizează infracțiuni de corupție la Poliția de Frontieră, Biroul Vamal și Căpitănia Portului

În această dimineață, procurorii DNA Constanța au descins în mai multe instituții publice din Portul Constanța. Perchezițiile sunt efectuate într-un dosar de luare de mită în cazul controlului navelor și vizează Poliția de Frontieră Constanța, Biroul Vamal și Căpitănia Portului.

Comunicatul integral al DNA:

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție și contrabandă, comise în perioada 2015 – 2016.
În cursul zilei de 05 octombrie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 16 locații situate în municipiul Constanța, dintre care patru la sediile unor instituții publice, iar restul la domiciliile unor persoane fizice.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție și din partea Brigăzii Mobile de Jandarmi Constanța.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *