DISPERAT după scaun, Arafat îi atacă pe Iohannis și Cîțu: „Din cauza lor NU se vaccinează românii! Unii au crezut că situația nu mai e gravă!”

Raed Arafat știe de ce românii nu vor să se vaccineze: pentru că au fost informați că pandemia e gata, s-a terminat. Printre cei care au dat astfel de mesaje, că România s-a descurcat bine în pandemie și că „la noi campania de vaccinare a fost un succes, noi practic am oprit pandemia” a fost Klaus Iohannis. Florin Cîțu a susținut și el că „am eliminat pandemia”.

Am început cu vaccinarea, eram în frunte, și acum suntem în spate. Au reușit alții, cu mecanismele lor, să convingă populația să nu se vaccineze. Sau, poate, unii au crezut că situația nu mai e gravă și au ascultat pe cei care au spus că pandemia e gata, s-a terminat, și nu s-au vaccinat.”, a spus, vineri, Arafat.

Pe 28 iunie 2021, premierul Florin Cîțu spunea că „aceasta este ținta vaccinării, aceea de a elimina pandemia, și ținta este atinsă”.

Raed Arafat îi acuză pe unii pacienți că nu vor să meargă să se trateze acasă, deși li se oferă medicamente, ci să rămână în locurile improvizate în așteptarea eliberării unui pat de spital. Arafat a declarat că, dacă ar fi fost în alte țări, pacienții nu ar fi fost păstrați de către medici, în timp ce doctorii români îi țin în spitale, în camerele de gardă.

Nu toți bolnavii care sunt în UPU sunt de terapie intensivă. Marea parte sunt de terapie intermediară și sunt bolnavi care, poate, în altă țară i-ar trimite acasă. Ei nu vor să se ducă acasă, ci să rămână, să se interneze. Sunt pacienți care insistă că vor să se interneze. Sunt situații în care pacienții sunt internați, dacă insistă, în loc să fie trimiși acasă să se trateze. Ei spun că vor să rămână, până se eliberează un loc.”, a spus Raed Arafat.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.