DISPERARE pentru voturi la PNL: Chițac promite GRATUITATE pe transportul în comun! Oficialii RATC s-au tăvălit de râs

Aflat într-o situație disperată în orice sondaj, inclusiv în cele proprii, PNL trece la atacul la baionetă, candidatul Vergil Chițac aruncând cu promisiuni care mai de care mai hilare. Deși, programul său de guvernare locală trebuia publicat pe 25 martie, armata de susținători s-a mișcat târâș-grăpiș și l-a publicat abia în urmă cu câteva zile.

Programul electoral este unul stufos, cu proiecte pe care un primar nu le-ar putea realiza nici în cinci mandate, însă Chițac este încrezător și optimist și promite cu nemiluita. Una dintre năstrușnicii se regăsește la punctul 3: Transport în comun(itate). Stabilit ca termen imediat/mediu/lung, adică nici pentru Vergil Chițac nu este foarte clar, punctul face referire la „gratuitate în transportul public în comun pentru rezidenții municipiului Constanța, în baza cărții de identitate, cu domiciliul stabil în orașul nostru”.

Sursa de finanțare este o fantasmagorie incredibilă chiar și pentru ideea de prostit populația, precum „în acord cu politica de coeziune a UE și în contextul Strategiei Europa 2020”!

proiect

În fine, trecem de la fantasme la realități palpabile și am discutat cu directorul adjunct al RATC, Dumitru Coiciu, pentru a afla dacă acest proiect este realizabil. L-a pufnit râsul, dar și-a revenit repede și ne-a precizat:

„Să fie sănătos! Îi urez succes! Nu mă sperie treaba asta deloc, asta înseamnă că va purta o discuție și cu noi, domnul rector! Cu noi, cu Regia! Dacă m-ar suna pe mine, i-aș da câteva exemple, cel mai celebru este cel din capitala Estoniei, Tallinn, unde au făcut așa ceva. Sunt vreo 400.000 de locuitori, dar scopul urmărit de cei din Tallinn a fost să descongestioneze orașul de mașini și să reducă poluarea! Asta au urmărit ei… dar, au constatat că le-a crescut populația, cum ar fi la noi Tuzla, Cumpăna, s-au mutat în Tallinn și a crescut cu vreo 20% și au avut alte probleme, cu locuri de muncă ș.a.m.d. (…) Dacă va ieși dânsul primar, va trebui să aibă o discuție și cu Regia, asta dacă nu ne dă afară!”, a spus Dumitru Coiciu, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.