Disperare la GSP: PROTEST în fața porții lui Comănescu. „Nu mai pot să îmi cresc copilul minor. Am restanțe la chirie de trei luni”

Planurile de reeșalonare a salariilor la Grup Servicii Petroliere au eșuat din nou. Angajații lui Gabriel Comănescu au fost pentru a „n” oară păcăliți și se află pe marginea prăpastiei. Datoriile se adună, plățile pentru utilități la fel, iar salariile, în continuare, inexistente.

Joi, unul dintre acești angajați a anunțat că intenționează să protesteze, alături de copilul său minor, în fața casei președintelui GSP, Gabriel Comănescu!

Dincolo de lălăielile din presă, în care vorbește de noi contracte, Comănescu se scaldă în continuare în datoriile colosale neplătite, printre care și cele ale angajaților, pe care nu îi plătește cu lunile, așa cum ne-a precizat Cristian Pavel, cel care va protesta astăzi, de la 16:30.

„Întrucât până în data de 25.05.2017 societatea SC Grup Servicii Petroliere SA nu a efectuat plățile restante începând cu luna octombrie 2016 pentru perioada lucrată, eșalonate la plata cu Settlement no. 01/10.02.2017 și datorită faptului că am înregistrat mari plăți restante către furnizorii de utilități și întârzieri de 3 luni la plata chiriei locuinței în care locuiesc, existând riscul rezilierii contractului și evacuării familiei, cât și datorită faptului că neefectuarea plăților asumate de către această firmă pune în pericol creșterea în siguranță a copilului minor, în vârstă de 2 ani, aflat în întreținere, vă informez că astăzi voi desfășura un protest în fața sediului SC Grup Servicii Petroliere SA din Dana 34, Constanța, și alternativ, în fața locuinței domnului președinte al SC GSP SA, situat în strada Ion Adam nr. 31, Constanța. Vă invit să mă susțineți pentru a face cunoscută această situație, în care se află și ceilalți colegi cu restanțe salariale”, a anunțat Cristian Pavel.

Comănescu a ajuns la fundul sacului și este încolțit de angajați! Angajat de pe platformă, în grevă „Femeile de serviciu nu și-au mai luat salariile de patru luni!”, „Râd filipinezii de noi în voiaj”

„Avem restanțe la salarizare de anul trecut, tot suntem amânați. Ni s-a spus că societatea nu are bani, dar avem datorii de plătit, copii de crescut, sunt banii pe care trebuie să îi primesc, pentru că am muncit pentru ei. Planul de reeșalonare nu s-a respectat, deja a trecut încă o lună și ceva și nu am primit banii. Astăzi, de la 16:30 – 17:00, îl iau pe cel mic de la grădiniță și mergem! Nu știu ce vor să facă ceilalți colegi, astăzi sunt doar eu. Mi se pare normal dacă ai muncit, ai prestat o activitate, să fii plătit. Toată lumea înțelege dacă e vorba de o lună, două, dar sunt luni de zile. Dacă spun celor de la utilități că nu sunt plătit nu o să înțeleagă, o să îmi taie curentul. Ne-am împrumutat cât s-a putut, dar acum nu se mai poate”, a completat Cristian Pavel, pentru TOMIS NEWS.

Deznodământ: AM CÂȘTIGAT! Gabriel Comănescu a PIERDUT în instanță!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
 •  

2 comentarii la „Disperare la GSP: PROTEST în fața porții lui Comănescu. „Nu mai pot să îmi cresc copilul minor. Am restanțe la chirie de trei luni”

 • joi, 25 mai 2017 la 14:00
  Permalink

  Veniti la Murfatlar. Unde sunt salarii restante de peste 7 luni.

  Răspunde
  • sâmbătă, 27 mai 2017 la 19:24
   Permalink

   CE CACAT DE LEGATURA ARE MURFATLARUL CU COMANESCU BOULE?

   Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *