Dispar cablurile de pe stâlpi! Primăria: „Operatorii care nu au respectat termenele rămân fără cabluri și clienții lor fără servicii!”

Operatorii de rețele de comunicații continuă tăierea cablurilor pe bulevardul Mamaia, anunță reprezentanții Primăriei Constanța.

„Săptămâna aceasta se lucrează la tronsonul cuprins între strada Soveja și pasarela pietonală de la Satul de Vacanță. Lucrările de aerisire a bulevardului de cabluri se derulează după ce anterior cablurile au fost introduse în canalizațiile amenajate în subteran. Ulterior, echipele Primăriei Municipiului Constanța vor începe să taie stâlpii de beton, singurii stâlpi care vor mai exista vor fi cei noi, care asigură iluminatul public”, potrivit celor de la Primărie.

CITEȘTE ȘI:

În paralel, se curăță și cablurile rămase atârnate pe clădirile din zona peninsulară.

„Societățile deținătoare de rețele au avut termen până pe 15 august să-și eticheteze cablurile de pe stâlpii pe de bulevardul Aurel Vlaicu, tronsonul cuprins între strada Caraiman și Podul IPMC, urmând ca firele neetichetate să fie tăiate. Aceeași operațiune a fost realizată până la 1 septembrie și pe străzile Soveja, Dezrobirii și Cumpenei”, au precizat reprezentanții municipalității.

Este important de precizat faptul că operatorii care nu au respectat termenele de introducere în subteran rămân fără cablurile de pe stâlpi și, implicit, clienții lor fără servicii.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.