Direcția pentru Piețe a RAEDPP se mută în sediul central al Regiei

Direcția Piețe, Târguri și Oboare din cadrul Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța își va stabili sediul, începând de la 1 martie 2021, în clădirea situată pe bd. Tomis nr. 101, acolo unde operează celelalte direcții. Decizia a fost luată de către Consiliul de Administrație al RAEDPP Constanța, în urma analizei situației financiare actuale a Regiei.

sediu directia piete

Întrucât Regia îşi desfăşoară activitatea în două locaţii diferite, mutarea activității este necesară pentru a reduce cheltuielile administrative. De asemenea, decizia este justificată prin nevoia de eficientizare a activității, acesta fiind unul din obiectivele principale ale conducerii. Astfel, adoptarea acestei măsuri va conduce la eficientizarea comunicării, atât interne, cât și cu publicul larg, și implicit la îmbunătățirea activităților specifice.

Precizăm că vechiul sediu, situat pe Strada Răscoalei din 1907 nr.4 va fi predat Primăriei Muncipiului Constanța, pentru a găzdui una din direcțiile sale”, precizează reprezentanții Regiei.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.