Direcția de Sport Constanța organizează „Duelul colindelor” la Târgul de Crăciun

Cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, organizatoarea Târgului de Crăciun din Parcul Arheologic Constanța și în parteneriat cu Asociația Culturală a Coregrafilor, Scenografilor, Actorilor Liber Profesioniști și Amatori Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța organizează festivalul de datini și obiceiuri specifice sărbătorilor de iarnă „DUELUL COLINDELOR – VIN COLINDĂTORII”  în data de 18 decembrie 2021, începând cu ora 17.00, în cadrul Târgului de Crăciun din Parcul Arheologic Constanța. 

În cadrul evenimentului, vor oferi momente specifice colindelor de Crăciun: grupul de colindători „Mugurașii” din Ovidiu; grupul de colindători din Băneasa;  grupul de colindători al Grădiniței Nr. 17 din Constanța; grupul de colindători „Albinuțele și Bondăreii” ai Școlii Gimnaziale Nr. 10 din Constanța;  grupul de colindători ai Școlii de dans grecesc „Astras” din Constanța și interpreții laureați: Maria Spineanu,  Ynes Roată, Maria Panov, Marius Brutaru, Gina Pintea, Cristina Chiruță, Virginia Ciorogaru, Ana- Maria Baltă,  Andra Marinescu, Laurențiu Ciorogaru. Rolul lui Moș Crăciun va fi interpretat prin colinde de către Lucian Costea, cu sprijinul Crăciuniței Mădălina Gabriela Modruj.

Invitata specială a festivalului este Soprana Arlinda Morava, atașatul cultural al Ambasadei Albaniei în România, care va interpreta colindele ,,O, ce veste minunată!” și ,,Moș Crăciun”.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *