Spread the love

Prefectul județului Constanța, Dumitru Jeacă, a găzduit, miercuri, alături de o echipă reprezentativă pentru județul Constanța, vizita unui grup numeros de diplomați români, aflați la post în diverse locuri ale lumii.

Potrivit Instituției Prefectului, alegerea corpului diplomatic de a veni la Constanța pentru vizita de lucru în teren, în cadrul Reuniunii Anuale a Diplomației Române organizată de MAE, este un semn de interes asupra potențialului zonei.

„Acest prilej de a evidenția posibilitățile și prioritățile județului în plan economic, cultural, educațional, al experiențelor turistice ș.a. a fost valorificat la întâlnirea din cadrul Instituției Prefectului, dar și în celelalte momente ale vizite. Prin prezentările făcute de către prefect, primarul municipiului, reprezentanții consiliului județean și mediului universitar, am încercat să creștem interesul diplomaților față de anumite repere relevante pentru spațiile în care aceștia își exercită mandatul și  de a le promova și  a le susține cât mai mult, de a facilita parteneriate care să aducă beneficii pentru zona noastră”, au precizat reprezentanții Instituției Prefectului.

Potrivit Prefecturii, agenda vizitei corpului diplomatic include și o întâlnire la Administrația Portului Constanța și explorarea zonei portuare la bordul unei nave a Gărzii de Coastă, care le prezintă și un exercițiu naval.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *