Dîncu (MApN): „Am putea să mai asistăm şi la alte provocări în Transnistria. Suntem în legătură cu guvernul Moldovei”

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a declarat vineri despre provocările din Transnistria că am putea să mai asistăm şi la alte provocări. „Suntem în legătură cu guvernul Republicii Moldova, zilnic , în acest moment situaţia este sub control”, a mai spus ministrul. El a menţionat că s-au mai descoperit unele încărcături explozive, la un loc unde erau radarele, releele de televiziune, dar nu avem alte semne că ar fi o escaladare a situaţiei în Transnistria şi în Republica Moldova.

Este o provocare în Transnistria şi am putea să mai asistăm şi la alte provocări. Suntem în legătură cu guvernul Republicii Moldova, zilnic, cu Ministerul Apărării Naţionale, cu omologul meu, ministrul apărării naţionale”, a spus Dîncu.

El a precizat că „în acest moment situaţia este sub control”.

Nu există decât semne sporadice, au mai descoperit ei, de posibile mici gesturi de atentat să zicem aşa. Au mai descoperit unele încărcături explozive, la un loc unde erau radarele, releele de televiziune, dar nu avem alte semne că ar fi o escaladare a situaţiei în Transnistria şi în Republica Moldova”, a ţinut să precizeze Dîncu.

El a menţionat că Guvernul Moldovei le-a transmis că situaţia este sub control şi că supraveghează această situaţie în colaborare cu autorităţile ucrainene, care au luat şi ele măsuri.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *