Din nou CRIZĂ la Dacia: Producția, OPRITĂ, din cauza lipsei de componente electronice

Producătorul auto Dacia oprește din nou producția auto la uzina de la Mioveni, timp de 5 zile, din cauza lipsei de componente electronice, potrivit Economedia.ro.

„Lipsa componentelor electronice continuă să afecteze industria auto, inclusiv Dacia. Depunem toate eforturile pentru a limita impactul asupra producției și lucrăm într-un ritm susținut cu furnizorii noștri. Avem celule de criză la nivelul direcțiilor de Supply Chain și Achiziții și implementăm toate măsurile adecvate. Cu toate acestea, activitatea uzinei Vehicule de la Mioveni va fi întreruptă in zilele 2, 3, 6, 7 și 10 septembrie“, afirmă direcția de comunicare a Dacia, într-un mesaj transmis Economedia.

Ultima dată Dacia a întrerupt producția în luna iulie, timp de trei zile, tot din cauza lipsei componentelor electronice. Producția uzinei de la Mioveni a mai fost oprită și în lunile februarie (de două ori), martie, și aprilie, pentru câteva zile, din cauza crizei de semiconductori la nivel global. În Uzina de Vehicule din Mioveni lucrează circa 15.000 de persoane. Tot în februarie, și oficialii Ford România au anunțat că sunt nevoiți să oprească producția pentru câteva zile.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.