Dileală în Guvern: „Masca, OBLIGATORIE în apă! Marea Neagră este spațiu public!”

Secretarul de stat în ministerul Economiei şi Turismului, Paul Ene a explicat vineri la Antena 3 regulile care trebuie respectate de către hotelieri dar și de către turiști, în minivacanța de 1 Mai și Paște. Paul Ene a făcut referire la obligativitatea purtării măștii la malul mării, mai exact pe șezlong și în apă. Întrebat dacă apa mării este considerată spațiu public, acesta spună că legislația în vigoare obligă turiștii să poarte mască și în apă:

„În momentul de față, regula clară pentru toată lumea este că în spațiile publice să se poarte masca”, a spus secretarul de stat.

El a indicat ca marea este spațiu public: „Exact. Eu sper că până atunci să găsim o soluție și înțelegere pentru ca acest lucru să nu se întâmple. Dar regulile, în momentul de față, astea sunt. Dacă nu se vor schimba, atunci știm toți ce înseamnă asta. Adică purtăm toți masca pe plajă și în apă, până la noi decizii”.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

3 comentarii la „Dileală în Guvern: „Masca, OBLIGATORIE în apă! Marea Neagră este spațiu public!”

 • luni, 26 aprilie 2021 la 22:14
  Legătură permanentă

  Am acceptat masca din prima,o purtati peste tot in draci,aici s-a ajuns,iesiti in strada masiv,deja este prea mutl!!!

  Răspunde
 • duminică, 25 aprilie 2021 la 00:26
  Legătură permanentă

  Ba sa mor da în casa ce are dacă o purtam ca mna totuși poate doame fereste i-au corona de la un perete, si asa e în apa trebuie ca mai vine o meduza îi dăm si ei , ca nu stam toți în apa și corona e doar la gura și la nas hai ca voi ai inventat apa calda dar și prostia ‍♀️‍♀️

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *