DILEALĂ! Felicia „Pauker” Ovanesian a adus Sovetskaya Armiya în Primăria Constanța: Angajații își ASCUND telefoanele

Schimbările de administrație sunt sinonime, adesea, cu vremuri grele de tranziție și, în speță, de ideologie. Desigur, nu vorbim de ideologia clasică, inexistentă în politica românească, ci de ideologia… personală. Deținută pe persoană fizică de noul city manager al municipiului – Felicia Ovanesian – Primăria Constanța a intrat în zodia spionitei și a maniei persecuției.

Toți angajații sunt suspectați că sunt oamenii lui Făgădău, ai lui Babu, ai lui Palaz, ai oricui, numai ai lui Ovanesian nu. Asta pentru că miile de specialiști ai deceniului liberal, care știu ce au de făcut a doua zi, promiși în campania electorală – nu există! În realitate, echipa primarului Vergil Chițac este una destul de restrânsă, o mână de oameni practic și care este nevoită să lucreze cu personalul stufos al fostei administrații. Rațiunea și inteligența nu au loc în această poveste, ci răzbunarea, ura și presiunea zilnică. În acest context, în care 4-5 oameni trebuie să controleze alte câteva sute, s-a dat drumul la politica sovietică. Astfel, angajații Primăriei Constanța ne-au reclamat – sub anonimatul din rațiuni evidente – că Felicia Ovanesian obișnuiește să facă dese drumuri prin birouri, pentru a le spiona telefoanele.

„Este tupeistă din cale afară. Efectiv se uită în ecranele telefoanelor angajaților, ca să vadă cu cine vorbesc, de la cine primesc mesaje sau cui trimit. Era deja un stres, acum este unul suplimentar…”, ne-a precizat un angajat al Primăriei. Reținem că mintea scurtă a noii ideologii este incapabilă să înțeleagă că oamenii muncesc pentru salariu, nu pentru Făgădău sau Babu și nici măcar pentru Ovanesian. Mai mult, majoritatea angajaților din Primărie nu mai erau ai lui Făgădău, de când acesta le-a tăiat… veniturile.

Pe acest fond al Sovetskaya Armiya, angajații Primăriei au început să facă modificări în… agenda telefonică. Cei câțiva apropiați de fostul primar, Decebal Făgădău sau fostul viceprimar Dumitru Babu, sunt puțin ingenioși și le-au schimbat numele din agendă în diverse nume de… pizzerii, restaurante, agenții imobiliare, de turism ș.a.m.d.

Un alt aspect remarcat în aceste zile din partea Feliciei Ovanesian este lupta intensă pe care o duce cu roata de la Poarta 1, care s-a înțepat de nu știm unde, cu avize despre care spune că nu știe dacă sunt… legale, deși are în față toată documentația, culminând cu falsele informații aruncate pe piață, precum faptul că „celor cu roata li s-a propus altă locație și au refuzat”. În aceste zile, Felicia Ovanesian este într-un continuu război: cu panourile, cu roata (cu petiția legată de roată!), cu terasele, cu angajații Primăriei, cu toată lumea, uitând faptul că administrația actuală a fost aleasă ca să… construiască.

VA URMA!

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “DILEALĂ! Felicia „Pauker” Ovanesian a adus Sovetskaya Armiya în Primăria Constanța: Angajații își ASCUND telefoanele

 • duminică, 10 ianuarie 2021 la 21:16
  Permalink

  Vad ca redacția dumneavoastra e deranjata la maxim de normalitate. E la moda sa invoci Moscova pentru orice nu iti convine. Nu înțeleg de ce nu își dau demisia cei care nu mai suporta stresul? La expertiza pe care o au găsesc de munca oriunde și fără „sabia” funcționarului public deasupra capului.
  Găsesc nepotrivit articolul dv și mai mult il vad ca o invitație la jaf. Ceea ce face actualul City Manager e de a reda comunității ceea ce ste al ei și mai mult sa recupereze ceea ce au nesocotit altii.
  Va înțeleg, sunteti fani fagadau si psd dar dacă vreți sa rămâneți ancorați în agenda comunității încercați sa va echilibrați discursul.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.