Spread the love

PRO România Constanța mizează la Tuzla pe Bogdan Dicu. Candidatul PRO România și-a elaborat, în linii mari, programul electoral și propune, în șase puncte, mai multe proiecte comunitare. Pe lângă atragerea de investitori și acordarea de facilități pentru IMM-uri, Bogdan Dicu propune digitalizarea administrației din Tuzla, în special în privința achitării taxelor și impozitelor. De asemenea, candidatul PRO România mai arată că dorește implicarea cetățenilor în activitatea guvernării locale prin implementarea unui sistem de vot electronic.

„Infrastructura nu este un moft, ci o necesitate. În acest sens, consider că la Tuzla se impune asfaltarea drumurilor și pavarea trotuarelor din comună, iar în privința iluminatului public trebuie să fim în pas cu noile realități: energia verde!”, ne-a precizat Bogdan Dicu.

În același registru al infrastructurii, candidatul PRO România arată că își dorește realizarea unui sens giratoriu la ieșirea din Tuzla spre Costinești, crearea a două drumuri industriale și a unui parc industrial. În privința agrementului, Bogdan Dicu propune piste pentru bicicliști către mare și Balta Tuzla.

„Protecția mediului nu trebuie să fie o povară fiscală, ci un angajament pentru ceea ce ne înconjoară. A fi gospodar este o chestiune de bun simț. Astfel, consider că taxa pentru colectarea gunoiului menajer trebuie redusă, iar administrația locală să se îngrijească de păstrarea curățeniei și colectarea selectivă a deșeurilor, mai ales că avem și o Directivă Europeană în acest sens și, dacă nu ne conformăm chiar în acest an, riscăm sancțiuni enorme”, ne-a mai spus Bogdan Dicu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *