Spread the love

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa organizează , sub egida DINCOLO DE LIMITE”, o serie de evenimente ce se vor derula în perioada 02-08.12.2019  pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.

Astfel, DGASPC îi invită pe constănțeni să se alăture Marșului de conștientizare a Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, ce va avea loc în data de 03.12.2019, ora 10.00, cu plecare din fața sediului DGASPC Constanța (str. Decebal, nr.22).

Punctul de sosire va fi Piața Ovidiu, acolo unde vor fi lansate zeci de baloane. Tot în Piața Ovidiu, partenerii și oaspeții vor lăsa scris câte un cuvânt sau o idee care definește dizabilitatea ori persoana cu dizabilități.

„Toate aceste gânduri lăsate pe bilețele vor face parte din poveștile adevărate despre locuri, beneficiari ai serviciilor sociale, oameni dedicați îngrijirii persoanelor cu dizabilități atât din sistemul de protecție socială cât și din afara acestuia, prieteni ai lor sau ai beneficiarilor noștri. Poveștile vor fi făcute publice periodic”, au precizat reprezentanții DGASPC.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *