DGASPC Constanța anunță deschiderea expoziției cu vânzare a decorațiunilor de Crăciun

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța vă invită să participați la expoziția cu vânzare a decorațiunilor de Crăciun realizate, manual, din materiale reciclabile, de copiii, tinerii și adulții din centrele rezidențiale. Expoziția, intitulată „Scrisori pentru fericire“ este deschisă publicului începând cu data de 17 decembrie 2021, ora 10.00, la Centrul Comercial VIVO! din Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 220, municipiul Constanța.

Anul acesta, de Crăciun, lansăm campania „Scrisoare pentru fericire“. Astfel, persoanele care se opresc la standul nostru amenajat în zona caselor de marcat din incinta centrului comercial, pot adresa gândurile și urările lor cu ocazia sărbătorilor de iarnă copiilor, tinerilor și adulților din centrele noastre rezidențiale sub forma unor scrisori. Fiecare va fi citită și, cu siguranță, va aduce multă bucurie în sufletele destinatarilor.

Nu este nevoie de gesturi mari. Un simplu gând bun poate face un copil sau un adult  fericit!

Deschidem campania cu o primă scrisoare semnată de echipa Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, adresată tuturor beneficiarilor sistemului de protecție specială – copii, tineri și adulți.

Scrisoare pentru fericire

Bună! Ce mai faci? Cum te mai simți?

Sper ca scrisoarea noastră să te găsească fericit, cu zâmbetul pe buze, încântat de darurile lăsate de Moș Crăciun sub brad. Cu siguranță, sunt lucruri pe care ți le dorești din tot sufletul, lucruri firești pentru vârsta ta, dar pe care Moșul nu a putut să ți le ofere acum. Să nu fi dezamăgit; niciodată să nu suferi după un bun material; să nu te lași niciodată cuprins de invidie; să nu compari niciodată ce ai tu cu ce are altul. Nu căuta bogăția în oameni, nu pune mare preț pe bunurile materiale pentru că pe acelea le poți pierde oricând. Caută, în schimb, fericirea, iubirea, bunătatea, caută cinstea, caută onoarea.

scrisoare pentru fericire

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *