Deznodământ: AM CÂȘTIGAT! Gabriel Comănescu a PIERDUT în instanță!

TOMIS NEWS a apărut ca o necesitate pe piața media din Constanța, ca urmare a presiunilor de tip securist, instrumentate de magnatul constănțean, președintele Grup Servicii Petroliere, Gabriel Comănescu. Partener neserios în domeniul său de activitate, prin neplata datoriilor către colaboratori, mogul de presă (deținător de televiziune, cu scopul de a influența politica locală), inițiator de zvonuri false și amenințări, neplătitor de salarii (sute de familii din Constanța suferă de mai mulți ani din această cauză), manipulator și procesoman, lui Gabriel Comănescu i s-a administrat recent din partea subsemnatului, prin intermediul Justiției drepte, o nouă lecție pentru abordările sale.

Ca urmare a presiunilor lui Gabriel Comănescu, subsemnatul am fost nevoit să închei acum un an colaborarea cu un cotidian central. Motivația redacției a fost din scurt: „Ai produs niște valuri cu scrierile tale. Nu mai putem să scriem despre Gabriel Comănescu  și Vergil Chițac (pe atunci candidat al PNL la Primăria Constanța, susținut financiar de Comănescu)”.

Precizam atunci că dovezile în acest sens sunt atât de imbatabile (înregistrări audio, mail-uri, conversații online, SMS-uri ș.a.m.d.), încât numai un nebun ar dori să se facă de râs în instanțele judecătorești. Gabriel Comănescu a făcut-o. În paralel, a refuzat să își plătească salariații. A adunat datorii colosale și refuză să își plătească partenerii. În procesul cu subsemnatul, ajuns în disperare de cauză, reclamantul Gabriel Comănescu a solicitat cele mai inimaginabile aberații, forțând nota cu nici mai mult nici mai puțin decât „interdicția de a se mai scrie despre mine, pentru că nu sunt persoană publică”, însă nu ezita să comande articole de presă în aceeași perioadă, în care era afișat ca un antreprenor de mare succes! Acestea, pe lângă daunele financiare imense solicitate, nejustificate și, evident, într-un final respinse. Pe de altă parte, s-a declarat „amenințat, atât eu cât și familia mea, aflați într-o stare de anxietate”. O aberație atât de hilară, în contextul în care angajații săi, neplătiți, depuneau cerere la Primăria Constanța prin care solicitau aprobarea pentru proteste la… domiciliul lui Gabriel Comănescu!

Este greu să îți păstrezi luciditatea când toată lumea de lângă tine îți spune, ani de zile, că ești genial și, dintr-o dată, te scufunzi cu viteză și nu ai soluții de ieșire la liman. În această situație se află astăzi Gabriel Comănescu. După zeci de termene și două amânări ale pronunțării, instanța de judecată a stabilit, miercuri, 15 martie a.c., să RESPINGĂ CA NEFONDATĂ cererea de chemare în judecată a lui Gabriel Comănescu împotriva subsemnatului. În preajma acelei zile, Gabriel Comănescu, care nu își plătește angajații, a continuat comenzile de presă, figurând în continuare în presa economică bucureșteană printre „100 Top cei mai admirați CEO”, în timp ce compania sa se scufundă fără vreo șansă de oprire a acestui proces falimentar.

Dincolo de acest deznodământ, TOMIS NEWS își reafirmă angajamentul de a continua relatarea cât mai corectă a politicii și administrației locale, a realităților Constanței, în scopul bunei informări a cetățenilor, pentru că aceștia, singurii stăpâni ai unei publicații, să poată judeca prin conștiința lor și să tragă liberi concluziile pe care le consideră corecte. Vremurile pumnului în gură împotriva presei au trecut și „ultimul mohican” al securismului de acest gen, Gabriel Comănescu, a insistat să afle cu forța Justiției acest aspect.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *