Spread the love

Unitățile de învățământ din Constanța au fost dotate cu dezinfectanți și covorașe, pentru prevenirea riscului de îmbolnăvire la cei mici, anunță, miercuri, reprezentanții municipalității.

Potrivit Primăriei, încă de la sfârșitul anului 2019, primarul Decebal Făgădău a acordat sumele necesare pentru  achiziția de materiale igienico-sanitare la toate unitățile de învățământ din oraș.

„Din acești bani au fost achiziționate covorașe, dispensere, substanțe dezinfectante, precum și soluțiile necesare împiedicării răspândirii virusurilor de sezon. Aceste materiale au fost instalate la toate intrările și ieșirile din unitățile de învățământ, astfel încât să fie luate toate măsurile necesare pentru protecția copiilor, a personalului și a părinților care îi însoțesc pe cei mici. Facem apel către conducerile unităților de învățământ, precum și către cadrele didactice pentru a-i educa, a-i sfătui și a-i învăța pe copii să le folosească și să respecte cu strictețe măsurile igienico-sanitare, astfel încât să diminuăm, pe cît posibil, riscul îmbolnăvirilor cu afecţiuni respiratorii, în special gripă. Medicii specialiști recomandă părinților să fie atenți la igiena celor mici iar la primele semne de boală să se prezinte la medicul de familie pentru diagnosticare și instituirea unui tratament corect”, au precizat reprezentanții municipalității.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

One thought on “Dezinfectanți în școlile din Constanța, pentru prevenirea riscului de îmbolnăvire”

  1. Imi aduc aminte de o altă misiune îndeplinită “MISSION ACCOMPLISHED” sub forma unui “banner” arborat pe portavionul USS Abraham Lincoln când G. W. Bush s-a prefăcut că aterizează chiar el pe portavionul respectiv. Aiureala scrisă cu litere de 2 metri s-a dovedit o minciună, războiul din Afghanistan continuând bine merçi 18 ani și patru luni, până în anul curent, 2020. Cel puțin nava militară românească a reușit să se ducă până în Mediterană și să se și întoarcă plutind acasă, spre deosebire de cea încărcată cu oi (sărăcuțele de ele).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *