Dezbaterea publică pe regulamentul de taximetrie s-a încheiat. Babu, față în față cu taximetriștii: „Vrem servicii civilizate”

Primăria Municipiului Constanța a organizat, luni, dezbaterea publică cu privire la proiectul de hotărâre pentru aprobarea „Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța“.

CITEȘTE ȘI:

La întâlnirea dintre autoritatea locală și reprezentații societăților de taxi au fost prezente peste 100 de persoane, atât posesori de licențe de taxi, cât și șoferi care au venit cu solicitări de modificare a Regulamentului și întrebări. În cele cinci ore de dezbatere, cele două părți au discutat principalele modificări solicitate în urma discuțiilor anterioare.

dezbatere regulament taxi 3

„Avem nevoie și de sprijinul vostru pentru a crea un serviciu de taxi civilizat. Vor rămâne în piață cei care respectă legea, regulile de bun simț, care sunt civilizați și care își respectă clienții. Nu vom mai permite derapaje de la legislație“, a spus viceprimarul municipiului Constanța, Dumitru Babu.

CITEȘTE ȘI:

Amintim că Regulamentul privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța s-a aflat în consultare publică în mai multe forme. În perioada următoare vor fi analizate propunerile discutate în cadrul dezbaterii de astăzi, urmând ca cele mai bune dintre ele să fie luate în considerare.

Proiectul de hotărâre a putut fi consultat pe site-ul oficial la adresa www.primaria-constanta.ro, rubrica Transparență decizională/Informare și consultare.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.