DEZBATERE PUBLICĂ Locațiile cu plantații viticole devin zone cu potențial turistic. Bola (Forța Dreptei), printre inițiatori – DOCUMENTE

Propunerea legislativă pentru completarea Ordonanţei de urgenţă nr.142/2008 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului naţional Secţiunea a VIII-a -zona cu resurse turistice este inițiată de parlamentarii Forței Drepte, printre care și deputatul constănțean Bogdan Bola. Concret, se propune ca locațiile în care se produc și se comercializează vinuri vor fi considerate zone cu potențial turistic, astfel putând fi generată dezvoltarea mai multor forme de turism oenologic.

Pentru Dobrogea sunt avute în vedere Murfatlar, Medgidia, Cernavodă, Babadag, Sarica Niculițel, Adamclisi sau chiar Tulcea, dar și Oltina și Însurăței pentru Terasele Dunării:

Propunerea legislativă a fost înregistrată miercuri, 29 iunie, la Camera Deputaților și se află în dezbatere publică, punctele de vedere putând fi exprimate AICI!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “DEZBATERE PUBLICĂ Locațiile cu plantații viticole devin zone cu potențial turistic. Bola (Forța Dreptei), printre inițiatori – DOCUMENTE

  • joi, 30 iunie 2022 la 17:08
    Legătură permanentă

    De ce nu intrebati despre celelalte localitati in care functioneaza crame mici si care nu sunt incluse in proiect? Nu cumva este o discriminare sa incluzi doar anumite localitati, dar pe altele nu? De ce Baia, Valul lui Traian, Cogealac nu sunt incluse?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *