Spread the love

Primăria Municipiului Constanța, Institutul de Cercetări Administrative „Paul Negulescu”, Universitatea Ovidius, Facultatea de Drept și Științe Administrative și Editura Universul Juridic organizează miercuri, 23.10.2019, ora 09:00, în Sala Senatului Universității Ovidius Constanța un nou eveniment din seria SMART LAW CONFERENCES: „Codul administrativ. Dezbateri, soluții, provocări”

Adoptarea Codului administrativ reprezintă un moment de referință pentru organizarea și funcționarea administrației publice, de aceea este important pentru toți cei cărora li se adresează să-i cunoască reglementările. Eficiența și calitatea activității administrației publice este influențată, în mod esențial, de calitatea actelor normative dar, în egală măsură, și de modul în care acestea sunt aplicate.

Organizatorii au gândit în jurul Codului administrativ un eveniment sub forma unei platforme de dezbateri la care să participe teoreticieni și practicieni din administrația publică de la nivel local și central, reprezentanți ai mediului academic și ai profesiilor juridice, studenți și cetățeni.

Evenimentul este promovat și susținut de Primăria Constanța din dorința de a oferi o discuție aplicată asupra unui instrument juridic la care să se raporteze practicienii, dar și teoreticienii, în egală măsură, în final câștigătorii fiind atât administrația, prin autoritățile și instituțiile care o exercită, personalul care le deservește, dar și fiecare cetățean beneficiar final al acestor activități.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *