Spread the love

Aflați în plină campanie pentru promovarea proiectului „Fără penali în funcții publice“, cei de la USR propun și altfel de subiecte de discuție, menite să trezească interesul localităților. Astfel, USR Năvodari a anunțat că invitat-o pe senatorul Florina Presadă (USR) la o discuție deschisă cu membrii partidului și locuitorii orașului, pentru a dezbate problemele sociale curente, codul administrativ, lipsa de transparență a instituțiilor și accesul la educație și oportunități, alături de propunerile USR pentru eliminarea barierelor din calea participării politice și tranziția spre un leadership reprezentativ. Discuțiile ar urma să aibă loc sâmbătă, 21 iulie, în Năvodari, pe strada Poștei, la nr.11.

„Florina Presadă este senator USR de București din decembrie 2016, iar din această poziție a inițiat modificarea legislației pentru reforma electorală, combaterea violenței domestice și a adus contribuții la Codul Administrativ, fiind singurul parlamentar din comisia specială care a spus că acest cod este nociv României și nu aduce nimic bun cetățeanului“, se arată în mesajul USR Năvodari.

Întâlnirea este văzută cu ochi buni și de membrii altor partide. Printre cei spun că discuția propusă de USR este binevenită se numără și consilierul local al PMP Costel-Aurelian Dumitrașcu.

„Nu pot să spun decât că mă bucură interesul oricărui parlamentar de la orice partid pentru orașul Năvodari și că avem nevoie de cât mai multe astfel de evenimente și dezbateri constructive. De-a lungul timpului, am afirmat că nu este de ajuns doar să ne dăm cu părerea despre politică, ci trebuie să ne implicăm activ. Cu cât sunt românii mai bine informați și interesați despre ceea ce se întâmplă pe scenă politică actuală, cu atât vor putea face o alegere cât mai corectă pe viitor“, a declarat Dumitrașcu, pentru TOMIS NEWS.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *