Deratizarea continuă: momeli toxice amplasate în mai multe cartiere din oraș

Primăria Municipiului Constanța continuă acțiunile de deratizare. Potrivit municipalității, în ultimele zile s-au amplasat momeli toxice în zonele Gară, Abator, Far, Poarta 6, km 4/5, CET, ICIL Casa de cultură, Dacia, Tomis 1 și 2, iar până la sfârșitul săptămânii se va acționa în zonele Brătianu, Inel 1 și 2, Tomis 3, Faleză Nord, Centru, Peninsulă, Stațiunea Mamaia, Palazu Mare, Tomis Plus și Tomis Nord.

Momelile toxice ce conțin substanțe raticide anticoagulante biodegradabile se amplasează în locuri inaccesibile oamenilor pentru a proteja astfel sănătatea populației, conservarea şi protecţia mediului înconjurător. Rugăm constănțenii să conștientizeze importanța acțiunilor de deratizare și să respecte în totalitate inscripțiile existente pe stațiile de intoxicare pe care le reperează în parcuri sau zone verzi. Se interzice ridicarea momelilor de la locurile în care au fost amplasate, pentru preîntâmpinarea eventualelor accidente!

„Atenționăm persoanele juridice și fizice din municipiu că au obligația să efectueze deratizarea imobilelor, incintelor și a gospodăriilor pe care le dețin, folosind numai substanțele aprobate de Ministerul Sănătății și prestatorii autorizați, concomitent cu acțiunile Primăriei, precum și ori de câte ori este necesar – conform H.C.L.M. Constanța nr. 184/2013 art. 3, alin. 3”, au precizat reprezentanții municipalității.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.