Spread the love

Premierul Ludovic Orban a anunțat luni faptul că posibilitatea de a se finaliza autostrada Comarnic-Braşov în cinci ani este condiționată de menținerea PNL la guvernare. Evident, PSD-iștii au luat foc și consideră că Orban șantajează alegătorii.

CITEȘTE ȘI:

„Devine din ce în ce mai clar că PNL anulează sau blochează toate proiectele începute în guvernarea anterioară astfel încât PSD să nu obțină capital electoral în urma finalizării acestor autostrăzi. Din ranchiună politică, PNL blochează proiectele de autostradă începute de PSD, care reușise să parcurgă procedurile pentru Autostrada Comarnic-Brașov, contractul urma să fie semnat în noiembrie 2019, iar lucrările trebuiau să înceapă în 2020. Prin anularea procedurii, PNL îi condamnă pe Români la cel puțin încă 4 ani de aglomerație pe Valea Prahovei”, a transmis deputatul social-democrat constănțean, George Vișan.

În opinia ironică a parlamentarului „competiția politică și electorală ar trebui suprimată, pentru ca PNL să câștige sui generis alegerile, un deceniu de acum încolo…”

„Contractul pentru Comarnic – Brașov trebuia semnat în luna noiembrie 2019, iar lucrările ar fi trebuit început de partenerul privat în acest an. Însă una dintre primele acțiuni ale Guvernului Orban după instalare a fost să anuleze evenimentul semnării contractului cu partenerul privat. (…) Concernul turco–chinez care a câștigat licitația și care a investit deja sume importante în proiect a anunțat că va da în judecată Guvernul pentru sumele pierdute și pentru afectarea reputației internaționale. Iar cei care vor plăti cu adevărat vor fi tot cetățenii României”, a mai spus deputatul Vișan.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *