Spread the love

Deputatul PMP de Constanța, Robert Turcescu, a avut, luni, o ieșire furtunoasă la tribuna Parlamentului, împotriva ministrului Educației Naționale, Ecaterina Adronescu.

CITEȘTE ȘI:

Turcescu a arătat că sistemul educațional din România este la pământ, iar în timp ce elevii nu beneficiază de condiții cel puțin rezonabile, sunt create tot felul de instituții academice prin care șmecherii din România găsesc prilejul de a-și consolida statutul social.

„Pacienții mor în mâinile unor asemenea medici, clădirile se prăbușesc, fiind construite de asemenea ingineri, banii se pierd în mâinile unor asemenea economiști, dreptatea se evaporă în mâinile unor asemenea judecători! Crahul învățământului este crahul națiunii! (…) Doi ani, patru miniștri, nici un rezultat! Este rezumatul guvernării PSD din ianuarie 2017 și până în prezent! (…) Se promovează constant tot felul de academii fantomă, așa încât sinecuriștii cu doctorate dubioase să se poată bucura cu titlul de academician! Doamna Andronescu, desființați urgent Academia de Științe ale Securității Naționale! Este înțesată de politicieni și șmecheri cu epoleți, care nu fac altceva decât să își mai adauge un titlu și un salariu în palmares! Între timp, zeci de mii de elevi din toată țara merg la toaletă în fundul curții, învață din manuale tipărite de niște incompetenți la Editura Didactică și Pedagogică, iar guvernanții se plâng că nu au bani pentru un sistem de educație decent! Abandonul școlar este în floare, analfabeții funcționali au ajuns miniștri!”, a precizat deputatul Turcescu.

Mai multe despre inutilitatea numită pompos Academia de Științe ale Securității Naționale, accesibile AICI!

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *