Deputatul Mihai Lupu, PNL Constanța: „Românii nu pot fi tratați în fiecare campanie electorală numai ca la piață”

Programul de Guvernare al PNL propune o altfel de manieră de lucru și cu siguranță o altfel de abordare, una orientată către realități, nevoi, resurse și cetățean, susține deputatul constănțean Mihai Lupu (PNL).

Acesta consideră că, în viziunea PNL, rostul unui astfel de program este de a oferi direcțiile necesare de acțiune și mai ales de a asuma o responsabilitate în raport cu interesul României.

„PNL condamnă tehnicile larg folosite de PSD, acelea de a plasa capcane sau momeli cu unicul scop de a păcăli electoratul. În aceași măsură, PNL subliniază că românii sunt sătui de ipocrizie, populism și minciună. Românii nu pot fi tratați în fiecare campanie electorală numai ca la piață, și este evident că dezvoltarea, economia și interesul României nu trebuie să devină obiect de negociere în oferta electorală sau să ia doar forma unor promisiuni deșarte, ci trebuie tratate cu seriozitatea cuvenită. PNL nu face numai o listă de ”promisiuni” de campanie electorală, ci prezintă efectiv ce va face, dacă opțiunea românilor la votul din 11 decembrie 2016 va legitima acest lucru”, a anunțat, miercuri, Mihai Lupu.

Deputatul constănțean mai precizează: „PNL avertizează că demersul de prezentare al Programului de Guvernare nu este menit să creeze doar un moment de campanie, în care partidele să defileze cu câte un program de guvernare întocmit pe genunchi, ci trebuie să reprezinte un punct cheie, serios și asumat politic, în care să se discute numai despre lucruri realizabile și concrete, adică despre ce se poate face efectiv, pentru a putea veni în sprijinul celor care așteaptă soluții, așteaptă locuri de muncă, dar și școli și drumuri mai bune sau un sistem de sănătate corespunzător și de încredere, adică o viață și un trai mai bun, aici, în țara lor”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*