Deputatul Lungoci, de Ziua Dobrogei: „Momentul potrivit să privim cu respect și să învățăm a repeta viziunea și patriotismul acelei clase politice, care a construit România Mare!”

Astăzi, dobrogenii de pretutindeni sunt în sărbătoare: marcăm 145 de ani de la revenirea provinciei la România. Cu acest prilej, deputatul social-democrat constănțean, Lucian Lungoci, a transmis următoarele:

„Ziua Dobrogei este momentul potrivit să ne înclinăm cu respect profund în fața eroismului ofițerilor și dorobanților Armate Române, care au trecut Dunărea, ne-au câștigat Independența de Stat și dreptul de a readuce acasă pământul unde-a-ncolțit dintâia oară sămânța genezei românești. Ziua Dobrogei este momentul potrivit să privim cu respect și să învățăm a repeta viziunea și patriotismul acelei clase politice, care a construit România Mare pas cu pas, sacrificiu cu sacrificiu, victorie cu victorie. Ziua Dobrogei este momentul potrivit să transmitem lumii, CU MÂNDRIE, că noi, oamenii care ne-am născut pe pământul dintre Dunăre și Marea cea Mare suntem, oricând, un exemplu de CONVIEȚUIRE ÎN FRĂȚIETATE, indiferent de etnie și religie! La mulți ani, Dobrogea! La mulți ani, Dobrogeni, oriunde v-ați afla!”, a transmis deputatul Lungoci.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *